[VIDEO-AUDIO] Echipa Voința Lupac a câștigat ediția 2019 a Cupei de iarnă la fotbal

Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin a organizat o nouă ediție a ”Cupei de iarnă” cu 16 formații din județ aliniate la start.

Despre desfășurarea competiției am aflat detalii de la președintele forului județean de fotbal, Viorel Lolea:

 Echipa Voința Lupac a câștigat ediția 2019 a Cupei de iarnă la fotbal, după ce a trecut de formația Fortuna Reșița cu 10-5. Antrenorul echipei din Lupac, Boșco Visatovici a declarat:

Locul III a fost ocupat de  Blue Lions Ezeriș care a trecut, în finala mică, de Nera Socol cu 7-4. Adrian Enășescu, antrenorul celor de la Ezeriș a vorbit despre participarea la acest turneu:

Titlul de cel mai bun portar i-a revenit lui Beniamin Tudor, de la Nera Socol, iar golgheter al competiției a devenit Nicolae Budai, jucătorul celor de la Fortuna.

„Cupa de Iarnă” s-a desfășurat și la Oravița, acolo unde trofeul a revenit echipei ACS Ciclova. Pe locurile următoare s-au clasat echipele Voința Răcășdia și Cormoranii. Golgheterul competiției a devenit aici Valentin Firca, de la Cormoranii, iar Cătălin Cătănoiu, de la Voința Răcășdia, a fost declarat cel mai bun portar. Titlul de cel mai bun jucător i-a fost acordat lui Claudiu Țeicu, jucătorul campioanei ACS Ciclova.

sursa foto: Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles