Participanţi puternici la primul concurs de “Spinning” din Caraş-Severin!

Primul concurs de Spinning din judeţul Caraş-Severin s-a desfăşurat aseară, la Complexul Sportiv SuperFit din municipiul Reşiţa.

Energie, vitalitate şi oameni frumoşi, dornici să socializeze, să-şi facă prieteni şi să câştige această competiţie. Acestea au fost ingredientele primului concurs de Spinning,. Organizatorii au pregătit 3 probe, însă după parcurgerea acestora concurenţii au demonstrat că sunt foarte bine pregătiţi, astfel că a mai fost nevoie de încă o probă de departajare pentru a afla adevăraţii câştigători, după cum ne-a declarat iniţiatorul acestui concurs, profesorul de spinning, Sergiu Paraschivu.

Nouă reprezentante ale sexului frumos s-au duelat în pedalat iar după o competiţie acerbă locul intai a fost ocupat de Anca Ursache în vârstă de 34 de ani, o tânără pasionată de sport, plină de energie care a reuşit să scoată un timp bun la proba de viteză. La egalitate cu aceasta, deci tot pe locul I, a urcat şi doamna Augustina Roman cea care a reuşit să menţină 100 de rotaţii aproximativ 5 minute. Locul al II-lea a fost ocupat de Claudia Avădanei, o altă tânără ambiţioasă care a reuşit să obţină un punctaj bun la rapiditate.

Nici băieţii nu s-au lăsat mai prejos. Au pedalat intens, iar cei mai buni au urcat pe podium. Aurelian Răducanu în vârstă de 53 de ani, un împătimit al mersului pe bicicletă a ocupat locul I iar Sergiu Ghimboaşă a urcat pe cea de a doua treaptă.

Şi Mihai Petreanu preşedintele Uniunii Internaţionale Functional Fitness League, a încurajat participanţii, a participat la acest concurs, a făcut super atmosferă şi chiar a fost uimit de prestaţia acestora.

Intrarea la acest concurs a fost liberă şi au putut participa toţi iubitorii de sport, indiferent de vârstă. Astfel de concursuri vor mai fi organizate în cadrul Complexul Sportiv SuperFit din municipiul Reşiţa, dă asigurări directorul acestui complex, Oana Borza, cea care îndeamnă  oamenii să facă sport ori de câte ori au ocazia.

Câştigătorii au primit abonamente gratuite la sală dar şi produse alimentare sănătoase, pentru un plus de energie şi vitalitate.

Cele mai citite

Related Articles