[FOTO] Spectacolul “A fost o dată ca niciodată…în America” se joacă în scop caritabil, duminică!

Spectacolul “A fost o dată ca niciodată…în America” ce se va juca duminică, 22 decembrie de la ora 11:00  pe scena Teatrului de Vest Reșița va fi oferit de către Crucea Roșie în scop umanitar. La intrarea în teatru se va găsi o urnă unde doritorii vor putea face donații pentru ajutorarea colegului actorului Eugen Pădureanu, care în prag de Crăciun trece alături de părinţii săi printr-o grea încercare, deoarece locuinţa familiei a fost mistuită de flăcări cu puțin timp în urmă, iar imobilul situat pe Strada Pictor Andreescu a ars aproape în întregime.

Absolvent al Universităţii  Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, clasa regretatului Mircea Albulescu, Eugen Pădureanu a slujit scena reşiţeană cu devotament realizând roluri ce au îmbogăţit CV-ul teatrului reşiţean.

Deasemenea, puteţi dona în contul deschis la banca ING pe numele EUGEN DRĂGHIN RUS (numele de scenă Eugen Pădureanu)-Cont lei nr. RO 63 INGB 0000999908324414.

Actualii săi colegi de la Teatrul de Artă din Deva împreună cu cei de la Teatrul de Vest Reşiţa fac un apel de suflet către toţi cei care vor să susţină acest demers umanitar.

Focul poate arde obiecte, dar niciodată nu poate distruge sufletele noastre şi din acest motiv vă invităm să ne vedem duminică la “A fost odată ca niciodată…în America”după “Iepuraşul încrezut” de Serghei Mihalkov, făcând împreună un gest caritabil care să ne reprezinte în prag de Sfinte Sărbători!

“Acest spectacol este ca o carte de colorat“, mărturisea regizorul Dan Ţopa, cu siguranţă putem colora împreună un cămin în care Eugen Pădureanu şi familia sa să se întoarcă cu bucuria că Oamenii rămân Oameni şi în cele mai grele clipe.

Acţiunea poveştii are loc în Central Park la New York, “A fost odată ca niciodată în…America” este un spectacol musical, dinamic plin de energie , colorat și cu multă muzică de influență americană.

Odată cu mărirea orașelor, arealul animalelor este din ce în ce mai micșorat , animalele devin mult mai umane, împrumută nume de oameni, ca și oamenii care au împrumutat nume de animale. (Famila Vulpe, Lupu, Iepure, Gaină etc.)

Regia artistică: Dan Țopa. Distribuția:Mrs.Fox – Rusalina Bona; Copilul încrezut al familiei Rabbit – Marius Tudor; Unchiul , Mr. Rabbit– Sorin Fruntelată;Mama , Mrs Rabbit – Ana – Maria Cizler;Vânătorul, Mr. Rifle – Florin Ibrași;Un copil al familiei Rabbit – Bogdan Blistyar ;Mr. Wolf – Robert Danci; Scenografia : Sorana Țopa; Sound Designer : Călin Țopa.

Radio România Reşiţa în calitate de  partener media al Teatrului de Vest susţine această iniţiativă umanitară şi vă mulţumeşte tuturor şi fiecăruia în parte celor care daţi dovadă de compasiune şi omenie!

Cultura Uneşte! Cine dăruieşte este cel care ,de fapt, PRIMEŞTE!

Anca Bica Bălălău

Sursa foto-Tearul de Vest

De același autor

Related Articles