[AUDIO] ”Locomotiva” Flavius Rusalin din Reșița debutează astăzi în boxul profesionist la Fight Zone VI Deva 2019

1211

Reșițeanul Flavius Rusalin va debuta la finalul acestei săptămâni în boxul profesionist. Boxerul speră să încheie victorios Gala ”Fight Zone VI” Deva 2019:

 Primul meci în boxul profesionist îl voi avea la Deva în data de 20 decembrie. Sper să obțin victoria și să închei anul bine. Voi boxa cu un campion din boxul amator, Petrișor Gănănău. Este mai în vârstă decât mine și a debutat și el la profesioniști anul acesta. A fost campionul României de mai multe ori și a fost medaliat la Campionatele Europene de seniori. Este un boxer valoros și foarte bun. De acest meci știu de aproximativ două luni. Inițial ar fi trebuit să lupt pe reguli de kickboxing, dar nu am găsit adversar. Până la urmă am găsit un adversar pe reguli de box.  În acest an n-am mai avut niciun meci. Am mai avut un contract, dar din păcate, a trebuit să renunț deoarece am fost accidentat,”a spus Flavius Rusalin.  

Gala în care va boxa reșițeanul Rusalin Flavius va avea loc vineri,20 decembrie, de la ora 18.00,  la Deva.

Reșițeanul a participat până nu demult în galele de Kickboxing și multiplu medaliat la amatori. Din echipa ”Rusi Team” mai fac parte:  Daniel Amariei, Daniel Cocîrlă și Bogdan Chiroșca.

Sursa foto: Flavius Rusalin/Cristina Corocan