[AUDIO] Antrenamente zilnice și amical internațional pentru handbaliștii de la CSM Reșița

683

Handbaliștii de la CSM Reșița vor avea o vacanță de iarnă scurtă, deoarece campionatul se reia foarte repede. Prezent în studioul Radio România Reșița, antrenorul Bojan Butulija a vorbit despre programul din această perioadă:

Pauza este scurtă, iar eu am făcut să fie și mai scurtă. După ultimul meci din campionat am ales să avem o săptămână cu antrenamente zilnice și cu un meci amical cu Dinamo Pancevo, echipă aflată pe locul I în prima Ligă din Serbia. După acest joc o să luăm vacanță până în data de 3 ianuarie. Pentru a îmbunătăți situația de la echipă încercăm să mai aducem 1-2 jucători, care să ne ajute să urcăm mai sus în clasament. Doresc să schimb atitudinea jucătorilor,nu mă refer la toți jucătorii, dar trebuie să fie una de învingători. Trebuie să muncim mai mult pentru a depăși aceste momente destul de dificile, a spus antrenorul sârb, Bojan Butulija.

Meciul amical dintre CSM Reșița și Dinamo Pancevo va avea loc sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 17.00, în sala polivalentă din Reșița.  

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.