La trei decenii de la Revoluţia din decembrie 1989, Radio România Reşiţa organizează în această săptămână, împreună cu Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa, o serie de manifestări menite să rememoreze evenimentele de atunci, derulate în municipiul de pe Bârzava. În prezenţa rectorului Andrade Ionuţ Bichescu, într-o acţiune moderată de prorectorul Cristian Chioncel, astăzi, în faţa studenţilor reşiţeni, s-a aflat prof. univ. dr. Liviu Spătaru:

Prof. univ. dr. Liviu Spătaru a mai spus:

Liga Studenţilor din cadrul UEMR împlineşte pe 18 decembrie, 27 de ani de existenţă. Prim vicepreşedintele Ligii Studenţilor reşiţeni, tânărul Bogdan Marinescu, a făcut următoarea declaraţie:

O dublă lansare de album fotografic, va avea loc joi, de la ora 18.30, în Sala „Constantin Gruescu” a Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa. Este vorba despre Albumul „In memoriam – 30 de ani de la Revoluţia Română” ce cuprinde fotografii realizate de Puiu Voina şi Aurel Săndulescu la manifestările de comemorare a Revoluţiei, dar şi la sediul fostei Securităţi. De asemenea, va fi lansat Albumul „Aspecte Industriale din Judeţul Caraş-Severin” ce conţine instantanee realizate de Oswald Ruzicska, Ioan Mato, Emil Mateiaş, Gal Elisabeta, Aurel Săndulescu, Francisc Csonka şi Bodea Gavril.