[FOTO-AUDIO] Instructorul Bogdan Ibănișteanu, implicat total în dezvoltarea înotului la Caransebeș

1011

Înotul începe să ia amploare și la Caransebeș, atât la nivel de copii, cât și la ”seniori”. Complexul Dynamic Gym & Spa a găzduit în ultima perioadă o competiție de înot masters, prima de acest gen organizată în Caransebeș și una rezervată celor mai mici practicanți ai înotului.

Sufletul acestor acțiuni este reșițeanul Bogdan Ibănișteanu, cel care este instructor de înot la complexul din Caransebeș. Acesta are toată susținerea din partea administratorului Dynamic Gym & Spa, Andra Popovici. Aproape în fiecare zi Bogdan face ”naveta” între Reșița și Caransebeș.

Bogdan Ibănișteanu este fost înotător de performanță, care acum este antrenor, dar și obține rezultate foarte bune la competițiile internaționale de înot masters, el fiind legitimat la Clubul de înot masters Reșița 07.

Zilele trecute a primit din partea președintelui Reșița 07, Dorina Iana,  Premiul “Cel mai activ membru al clubului Reșița 07  în 2019”.

Bogdan ne-a vorbit despre ce a reușit să facă la Caransebeș și despre cum a fost anul 2019, atât ca sportiv, cât și ca antrenor:

Zilele trecute la Caransebeș a avut loc ediția a IV-a a concursului de înot pentru copii “Moș Crăciun ” ,la care au luat parte zeci de copii din Caransebeș (instructor Bogdan Ibănișteanu) și Reșița (Sergiu Ghimboașă).  Au oficiat la această competiție reprezentantele Clubului Reșița 07: Dorina Iana, Iudith Pau și Yvonne Demeny.


Cu acest prilej au fost acordate și două premii speciale: Premiul “Aprecieri deosebite 2019” doamnei Elena Popovici și  Premiul “Merite deosebite 2019” instructorului Sergiu Ghimboașă.

Sursa foto: Bogdan Ibanisteanu