[AUDIO] Cristi Bobar: 9 sunt pe lista de plecări, dar se negociază cu 16 jucători pentru 7-8 locuri la CSM Reșița

În Valea Domanului încep să se ia măsurile anunțate. La propunerea antrenorului Dorinel Munteanu, clubul renunță la alți 8 fotbaliști, după ce luni, 9 decembrie Dragoș Săulescu a fost anunțat că nu mai este nevoie de serviciile sale.

Dacă, luni, Dragoș Săulescu anunța că și-a reziliat contractul cu CSM Reșița, marți,10 decembrie conducerea Clubului a făcut cunoscute și numele celorlalți opt jucători la care vrea să renunțe antrenorul Dorinel Munteanu.

Acești fotbaliști nu se ridică din punct de vedere tactic, fizic sau tehnic, la nivelul solicitat de noul antrenor din Valea Domanului, a spus marți, Cristi Bobar, președintele CSM Reșița:

„ După înfrângerea cu CS Mioveni am avut o ședință cu antrenorul Dorinel Munteanu și mi-a prezentat o listă de 8 jucători, care din punct de vedere tactic, fizic, tehnic nu mai dorește să colaboreze cu ei. Îmi pare rău, eu le-am propus o reziliere de comun acord, pentru că așa este normal. Sunt jucători aflați sub contract, și cred că este cel mai bine pentru ei să joace la alte echipe, unde sunt doriți de antrenori. Este vorba despre portarul Adrian Horvat, Flavius Vlădia, Dragoș Săulescu, Alin Lazăr, Cristian Poiană, Marian Musteța și Alexandru Cioablă. Milorad Banac este cu semnul întrebării, și probabil al treilea portar, Toader, va mai fi pe listă. Deja s-a reziliat ieri cu Săulescu și cu Cioablă, au înțeles situația. Le urez baftă în continuare și le mulțumesc pentru ce au făcut pentru club. Avem o listă de 15-16 jucători pentru venire la echipă, bineînțeles că se negociază. Sunt propunerile lui Dorinel Munteanu, dar și propuneri venite de la diverși impresari, sunt unii jucători pe care noi i-am urmărit și i-am fi dorit aici încă din vară, dar atunci nu s-a putut. Precizez că toți fotbaliștii care vor veni sunt aduși cu acordul antrenorului. Așa a fost și în trecut, așa este și acum, a conluzionat Cristi Bobar.

Fotbaliștii de la CSM Reșița se află în vacanță până în data de 10 ianuarie când lotul se va reuni pentru efectuarea vizitei medicale.

*********************

Dragoș Săulescu nu mai face parte din lotul CSM Reșița

Luni, 9 decembrie a fost anunțat de conducerea clubului că nu mai este nevoie de serviciile sale.

”Am simțit după meciul cu CS Mioveni că eu voi fi primul care o să plece, cred că antrenorul nu a fost mulțumit de mine”, a spus golgheterul CSM Reșița, Dragoș Săulescu:

”Am fost sunat de președintele Clubului, Cristi Bobar, și am căzut de comun acord pentru a rezilia contractul cu CSM Reșița, din anumite motive pe care nu le știu. Poate nu am fost văzut bine de către antrenor, dar asta este viața, mergem mai departe. După meciul cu CS Mioveni am simțit că ceva nu este în regulă și că o să fiu primul la care se renunță. Eu nu am vrut să plec, am zis că mergem mai departe, deoarece cu această echipă am promovat, am făcut un tur bun, am acumulat 18 puncte. 16 dintre aceste puncte le-am făcut cu Leo Doană. Asta este, dacă antrenorul a decis să nu mai continue cu mine. Nu este un capăt de țară, mai sunt oferte de la mai multe cluburi din Liga a II-a, o să le studiez. Am considerat că mai bine reziliem contractul, de comun acord, decât să rămân undeva unde nu sunt dorit. Le mulțumesc pe această cale, lui Cristi Bobar și primarului Ioan Popa. Ar fi păcat ca echipa să retrogradeze. Nu știu cum vor primi și fanii această veste, că am plecat, dar îmi pare rău. O să mă gândesc bine ce voi face în continuare. Tuturor fanilor le transmit Sărbători Fericite și mă rog ca echipa să rămână în Liga a II-a”, a declarat Dragoș Săulescu.

Încă 7 jucători vor mai fi anunțați că nu mai fac parte din lotul rosso-ner.

Revenim cu detalii