Probleme mari la Spitalul Municipal din Caransebeş. Sătul să ascundă gunoiul sub preş, managerul Adrian Cican depune astăzi la toate instituţiile statului o serie de documente importante.

Acesta doreşte să demonstreze cine sunt cu adevărat cei care au distrus unitatea medicală. Şi şefii de secţie au mare parte din vină explică, Adrian Cican.

Pregătesc documentele pentru a le depune la organele abilitate ale statului ca să aflaţi toate fărădelegile care s-au întâmplat în ultimii ani la Spitalul din Caransebeş şi vă rog să nu se interpreteze ca o ameninţare pentru că dacă spitalul acesta arată cum arată şi are datoriile pe care le are clar că există şi vinovaţi. Şi vorbim de factorul medical, factorul de influenţă politică şi o vină au şi foştii manageri. Deci dacă până acum eu am cooperat, din acest moment vor vedea persoana care va spune cu nume şi prenume cu date, cu cifre, voi preda aceste documente sub semnătura mea organelor abilitate.

Şi vreau să le reamintesc domnilor doctori că sunt medici şefi de secţie, unii de 16 ani, de 5 ani, de 3 ani şi au încasat venituri necuvenite, subliniez. Nu aveau decizii prin care ei să încaseze acele drepturi pentru că fie le-a expirat mandatul ori nu mai erau prin concurs, ori lipsea dispoziţia prin care ei erau numiţi medici şefi de secţie”, a declarat managerul Adrian Cican.

Vă reamintim că datoriile Spitalului din Caransebeş au ajuns la 11,3 milioane lei, din care arierate 8,5 milioane lei. Adrian Cican caută soluţii pentru a redresa situaţia economică a Spitalului Municipal din Caransebeş.

1 COMENTARIU

  1. respekt si respekt un om de nota 1000*
    bagati mana in ei ..
    am stat cu o batrana cu bilet de trimitere de la ora 7 dimineata pana la ora 13 .30
    pana sa ne bage cineva in seama .
    rusine ! rusine!

Comments are closed.