O nouă zi de proteste la Spitalul Judeţean din Timişoara. Pentru noul manager a fost prima zi la birou!

În faţa Spitalului Judeţean Timişoara s-au adunat şi astăzi, angajaţi ai unitaţii sanitare, care timp de o oră şi-au întrerupt activitatea pentru a protesta împotriva demiterii managerului Marius Craina. Aceştia au întocmit şi o scrisoare deschisă adresată ministrului Sănătăţii în care au enumerat investiţiile făcute şi au specificat că datorită managementului bun a lui Craina ei nu au avut de suferit din punct de vedere financiar, fiind singurul spital din Banat în care angajaţii au sporurile aproape de plafonul maxim, susţine liderul sindical SANITAS Veronica Roth.

Noul manager al Spitalului Judeţean din Timişoara şi-a început astăzi activitatea. Nu a vrut să comenteze acţiunile de protest din ultimele două zile, însă i-a asigurat pe angajaţii spitalului că faptul că este tânăr şi are doar 30 de ani nu este un impediment şi nu reflectă lipsa de experienţă ci din contră o să facă tot posibilul ca lucrurile să funcţioneze bine în cadrul unităţii medicale. Raul Pătraşcu:

“Vârsta nu înseamnă experienţă sau lipsa ei, dacă ne uităm la marile realizări recente, la nivel mondial o să vedem că au fost înfăptuite de tineri de la descoperiri în domeniul medical, în domeniul tehnologic. Noi aici, la spital avem resura umană necesară, profesionişti adevăraţi iar eu vreau să le fac viaţa cât mai uşoară ca ei să poată oferi îngrijiri medicale la cel mai înalt nivel”, ne-a declarat tânărul manager.

Tot astăzi, a fost lansată şi o petiţie online pentru susţinerea lui Marius Craina în funcţia de manager al Spitalului Judeţean Timişoara.

Vă reamintim că Marius Craina a fost demis printr-un Ordin al ministrului Sanataţii,Victor Costache, iar în locul sau a fost numit Raul Patraşcu, cu un mandat de şase luni.

Cele mai citite

Related Articles