Eveniment Rador: Masa rotundă 30 de ani de presă liberă

Au trecut 30 de ani de la revoluţia care a pus capăt comunismului în România şi a permis dezvoltarea media. Agenţia de presă Rador îşi propune să analizeze meandrele tranziţiei şi să răspundă la întrebări care nu au fost încă elucidate, organizând masa rotunda cu tema 30 de ani de presă liberă. Evenimentul are loc la Târgul de carte Gaudeamus Radio România. Invitaţi: prof. univ. dr. Marian Petcu, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti (FJSC), conf. univ. dr. Antonio Momoc, FJSC, Silvia Iliescu, realizator Agenţia de presă Rador. Moderator: Carmen Ionescu, manager Agenţia de presă Rador.

Invitaţii sunt aşteptaţi vineri, 22 noiembrie, în corpul B2, Romexpo, la standul de evenimente Radio România, începând cu ora 17:00.

Agenţia de presă RADOR s-a născut în 1990 şi este una dintre cele mai tinere redacţii Radio România. Rador transmite o cantitate uriaşă de informaţii: ştiri ale reporterilor şi corespondenţilor Radio România, informaţii monitorizate în limba română şi în 15 limbi străine. Agenţia scanează, zilnic, peste 50 de posturi de radio şi de televiziune, precum şi peste 400 de ziare de pe toate continentele. Publică ştiri, interviuri, analize, comentarii grupate în fluxuri de ştiri şi în buletine specializate: Fluxul Transcrieri, Fluxul General, Fluxul Ştiri Locale, Flux Inediţ România văzută din străinătate, Români de pretutindeni, Revista presei internaţionale, Calendarul Evenimentelor. Web-site-ul Rador, cu o interfaţă prietenoasă, oferă vizitatorilor un conţinut de calitate, bogat în informaţii utile. Pe scurt: ştiri interne şi internaţionale, interviuri, poveşti de succeş documentare, life style, ştiri inedite din întreaga lume si multe alte noutăţi pe care vă invităm să le descoperiţi.

Vă aşteptăm la Gaudeamuş dar şi pe www.rador.ro şi pe Facebook Agenţia de presă Rador.

De același autor

Related Articles