Un proeminent avocat newyorkez, ambasadorul Zuckerman a fost, între altele, partener în firma internaţională de avocatură, Seyfarth Shaw, şi a servit ca preşedinte al unui juriu de selecţie judiciară, al unei curţi civile şi de arbitraj pentru Consiliul Imobiliar din New York. A fost coordonator al Departamentului de Servicii Naţionale Imobiliare şi pentru companii, la firma Epstein Becker & Green, iar anterior a fost coordonator pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler.

Adrian Zuckerman a emigrat în Statele Unite, împreună cu părinţii lui din România, la vârsta de 10 ani. Vorbeşte fluent limba română.

În audierile de confirmare, din Comisia pentru Relaţii Externe a Senatului, de la 20 iunie, Adrian Zuckerman a spus că cel mai puternic aspect al relaţiei Statele Unite – România este cooperarea miltară. România a devenit un aliat strategic al Statelor Unite. Economia României este una dintre economiile cu cea mai rapidă creştere din UE, a mai spus Adrian Zuckerman. 

Adrian Zuckerman: „România este bogată în păduri, este bogată agricol, în minerale, petrol, gaze naturale şi alte resurse naturale. Recent, exploatări în Marea Neagră au relevat rezerve substanţiale de petrol şi gaz, care au potenţialul de a sprijini securitatea energetică a României şi Europei. România trebuie, însă, să lupte în continuare împotriva corupţiei„. 

Sursa: RRA