Au venit să se drogheze pe malul Cernei

O nouă captură de droguri a fost făcută noaptea trecută de poliţiştii cărăşeni. De această dată sunt vizaţi doi bărbaţi, depistaţi că se droghează în zona 7 Izvoare din staţiunea Băile Herculane, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Alina Boeru.

„În cursul nopții de 18 spre 19 noiembrie, în jurul orei 02.15, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii s-au autosesizat cu privire la faptul că, niște persoane ar deține și consuma substanțe interzise. La fața locului, polițiștii au identificat un autoturism parcat pe marginea drumului, lângă care se aflau 2 bărbați, de 27 și 42 de ani, ambii din județul Mehedinți. În urma verificărilor efectuate, au fost găsite o țigaretă confecționată artizanal și două recipiente din plastic conținând fragmente vegetale de culoare verde-oliv, susceptibile a fi substanțe interzise, toate fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cercetările fiind continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin.

Cele mai citite

Related Articles