[UPDATE] Reţea de droguri destructurată la Bocşa. Patru persoane au fost reţinute

UPDATE

În urma audierilor au fost dispuse măsuri preventive faţă de 5 dintre cele 13 persoane bănuite de trafic de droguri de risc, dintre care 4 au fost reţinute pentru 24 de ore şi introduse în arestul IPJ Caraş-Severin, iar una este cercetată în continuare sub control judiciar.


Astăzi, 14 noiembrie, polițiști de combatere a criminalitații organizate din Caraș-Severin, cu sprijinul celor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT- B.T. Caraș-Severin au efectuat 5 percheziții domiciliare, pe raza orașului Bocșa, la adresele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor au fost ridicate droguri de risc în doze pregătite pentru distribuție, bunuri folosite la cântărirea și consumul acestora, bani, telefoane mobile și înscrisuri doveditoare.

13 persoane, dintre care 3 femei și 10 bărbați, au fost aduse la audieri, la sediul DIICOT, din Reșița.

Persoanele sunt bănuite că în cursul anului 2019 ar fi introdus în țară droguri de risc, pe care le-ar fi distribuit către diferiți consumatori, inclusiv minori – elevi.

Acțiunile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor.

La activități au participat polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

Cele mai citite

Related Articles