Dăncilă: Aștept ca Iohannis să participe la dezbaterea ”cerută de români”

Preşedinta PSD, Viorica Dăncilă, i-a adresat şefului statului o invitaţie de a participa, duminică, la o dezbatere între candidaţii pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale, la postul public de televiziune.

Candidata PSD a reiterat, cu puţin timp în urmă, că este foarte importantă organizarea  unei dezbateri directe, la care să participe cei care cer votul românilor.

Viorica Dăncilă a susţinut că o astfel de dezbatere, cu participarea preşedintelui Klaus Iohannis, ar demonta toată propaganda şi atacurile din ultimii ani la adresa sa şi a PSD. 

Viorica Dăncilă: Probabil, de aici acest refuz pe care s-a tot chinuit să îl explice în mod ridicol şi cu non-agumente până în acest moment. Eu, însă, sunt un om răbdător; încă îl aştept pe domnul Iohannis să găsească înţelepciunea, tăria şi mai ales curajul de a accepta invitaţia mea la dezbaterea pe care românii o cer şi o merită.

Candidatul PNL la prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis, a anunţat anterior, la o conferinţă de presă, că refuză în continuare o dezbatere împreună cu contracandidata sa.

El a precizat că va organiza, împreună cu echipa sa de campanie, o dezbatere cu jurnalişti, politologi şi formatori de opinie, marţi, 18 noiembrie.

Cele mai citite

Related Articles