Debut cu stângul pentru Dorinel Munteanu pe banca CSM Reşiţa

Debut cu stângul pentru Dorinel Munteanu la cârma echipei din Valea Domanului. La Miercurea Ciuc, fostul jucător al generaţiei de aur a debutat pe banca tehnică a CSM Reşiţa cu un eşec, 0-1, după un meci încheiat cu doi oameni mai puţin pe teren. Pinter a marcat unicul gol al întâlnirii, în minutul 20, iar reşiţenii au căutat în zadar egalarea, cu atât mai mult cu cât Danci şi Vasiu au plecat mai repede la vestiare, după ce au încasat câte două cartonaşe galbene în ultimul sfert de oră al meciului.

În LIga a II-a de fotbal UTA este lider, cel puţin până în această seară la finalul duelului dintre CS Mioveni şi Rapid. Bătrâna Doamnă s-a impus cu 3-0, acasă, în meciul cu Gloria Buzău, după o evoluţie consistentă în actul secund, când au şi marcat toate golurile. Tot azi, pe Electrica, Ripensia şi ASU Politehnica au remizat , 1-1. Iată şi rezultatele din celelalte partide disputate până acum în etapa a 17-a:


Sportul Snagov – Turris Turnu Măgurele 2-3
Metaloglobus Bucureşti – Farul Constanţa 1-0
Dunărea Călăraşi – FC Argeş 1-2 şi
Petrolul – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 3-1

Universitatea Cluj – Concordia se dispută de la ora 17:30 iar CS Mioveni – Rapid Bucureşti se joacă de la 19 şi 30 de minute.

De același autor

Related Articles