Tecău şi Rojer au pierdut primul meci la Turneul Campionilor

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer a fost învinsă de cuplul german Kevin Krawietz/Andreas Mies cu 7-6 (3), 4-6, 10-6, luni, în primul lor meci din Grupa Max Mirnîi a Turneului Campionilor de la Londra.

Favoriţii numărul trei a obţinut victoria într-o oră şi 43 de minute în faţa cuplului cap de serie numărul şase.

Krawietz/Mieş care au câştigat anul acesta titlul la Roland Garroş pe lângă trofeele de la New York şi Antwerp, au salvat o minge de seţ la 4-5 în manşa inaugurală, după ce au fost conduşi cu 4-2, pentru ca apoi să se impună în tiebreak. Actul secund a fost adjudecat de perechea româno-olandeză, care a început bine şi super tiebreak-ul (3-1), dar apoi a pierdut patru puncte la rând.

Învingătorii au avut 9 aşi, faţă de 7 ai cuplului Tecău/Rojer, germanii totalizând 3 duble greşeli, faţă de 2 ale perechii româno-olandeze.

Tecău şi Rojer, care anul acesta au obţinut titluri la Madrid şi Basel, pierzând finale la Rotterdam şi Washington, au 40.000 de dolari, prima de participare, după acest prim meci.

Tecău şi Rojer au câştigat Turneul Campionilor în 2015, participând împreună şi în 2014 şi 2017. Tecău a mai avut alte două participări, în 2011 şi 2012, alături de suedezul Robert Lindstedt.

Celălalt meci al grupei opune luni perechile Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Columbia/N.1) şi Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa/N. 7).

Următorul meci pentru Tecău şi Rojer va avea loc miercuri, contra columbienilor Cabal/Farah.

AGERPRES

De același autor

Related Articles