Accident la ieşirea din Caransebeş. A fost activat Planul Roşu

In jurul orei 18:50, in sensul giratoriu de la iesire din Caransebes catre Timisoara, s-a produs un accident rutier in care au fost implicate 3 autoturisme. Din primele informatii, accidentul părea sa se fi soldat cu 10 victime.

Pentru eficientizarea misiunii de salvare, la nivelul judetului Caras-Severin a fost activat Planul Rosu de Interventie. Intervin de urgenta 2 echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebes, din care unul SMURD, 3 echipaje SAJ si echipaje ale Politiei. In sprijinul fortelor din Caransebes, de la Detasamentul de Pompieri Resita au plecat o ambulanta SMURD, si o autospeciala transport victime multiple.

La ora 19:20 a fost dezactivat Planul Rosu de Interventie. Echipajele SAJ si SMURD de la fata locului acorda asistenta medicala unui numar de 6 persoane care au suferit traumatisme usoare si atacuri de panica.

In accident au fost implicate 4 autoturisme. Din cei 12 ocupanti, initial au fost transportati la spital 4, doi adulti si doi copii. O a cincea victima a fost transportata la spital ulterior.

2 COMENTARII

  1. Daca ar fi luminat sensul giratoriu n-ar mai fi atatea accidente. Circul zilnic si seara nu se vede nimic!

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles