Primăria Reşiţa anunţă noi restricţii pentru autovehicule având în vedere lucrările de întreținere și reparații efectuate pe raza oraşului.

Astfel că circulaţia este restricţionată pe str. M. Kogălniceanu din cartierul Muncitoresc.

Funcție de evoluția lucrărilor, pot fi folosite după caz, variantele ocolitoare de acces, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Reşiţa. Restricţia intră în vigoare de vineri, 8 noiembrie şi este valabilă până în 31 ianuarie 2020, putând suferi modificări în funcție de condițiile meteo.

Totodată, date fiind lucrările de întreținere și amenajare efectuate în Micro III: zona Inelar, respectiv în prelungirea Al. Dacia și ieșirea spre Str. Progresului, se vor institui restricții de circulație pentru autovehicule, pe tronsoane, funcție de evoluția lucrărilor.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor din aceste zone este 15 februarie 2020, acesta putând suferi modificări în funcție de condițiile meteo.

Şoferii sunt sfătuiţi să sporească atenția în aceste zone, fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.