[FOTO] Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela: “Îmi doresc ca toţi angajaţii MAI să fie în slujba poporului, cu zero politizare şi maximă profesionalizare”.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat marţi, la preluarea mandatului, că îşi doreşte ca toţi angajaţii MAI “să fie în slujba poporului, cu zero politizare şi maximă profesionalizare”.

Astăzi la Ministerul Afacerilor Interne este un nou început. Îmi doresc ca toţi angajaţii Ministerului Afacerilor Interne să fie în slujba poporului, cu zero politizare, maximă profesionalizare, cu declararea unui război total împotriva fenomenului criminogen, infractorilor, clanurilor interlope şi a tuturor acelora care pun în pericol siguranţa, viaţa şi bunurile românilor”, a precizat Marcel Vela.

La ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Afacerilor Interne au participat şi preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban.

Şeful Executivului a subliniat, cu acest prilej, că angajaţii MAI vor beneficia de sprijin din partea Guvernului, însă va fi de datoria lor să se implice cu tot devotamentul în realizarea unor obiective precise.

“Ministerul de Interne este responsabil în primul rând de asigurarea ordinii publice, a siguranţei şi a vieţii private a fiecărui cetăţean. Aceasta este misiunea pe care trebuie să o îndepliniţi, pentru asta veţi avea sprijin de la nivel guvernamental, cu condiţia de a vă implica cu tot devotamentul, cu tot profesionalismul în atingerea unor obiective foarte clare şi foarte precise. Refacerea capacităţii administrative, refacerea capacităţii operaţionale, refacerea chiar şi a efectivelor acolo unde ele au fost reduse drastic de pensionări anticipate datorate unor decizii politice, de asemenea înzestrarea sunt lucruri pe care va trebui să le realizăm, dar pe care dumneavoastră trebuie să le puneţi în practică”, a declarat Ludovic Orban.

De același autor

Related Articles