Conform termenului iniţial de finalizare, anunţat pentru 15 noiembrie, lucrările de pe strada Petru Maior, din Reşiţa, cartier Moroasa, par a dura ceva mai mult. Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă, directorul compartimentului investiţii al Primăriei Reşiţa, Adelin Tuţă:

,,Nu am fost anunţaţi că ar fi existat probleme deosebite, cu exceţia unor cămine de la vechea reţea pe care a trebuit să le refacem. Constructorul a trimis pe teren echipe de lucru şi în week end pentru a accelera stadiul lucrărilor. După spusele acestuia, până în 30 noiembrie, lucrările vor fi finalizate,,

În prezent, circulaţia continuă să fie deviată pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, excepţie de la resticţiile impuse în zonã o fac autovehiculele executantului lucrării şi cele cu regim de circulaţie prioritarã când se deplaseazã la misiuni sau intervenţii de urgenţă. 

În Reşiţa, în următorii doi ani se vor mai face lucrări de apă şi canalizare pe încă 50 de străzi, valoarea acestora ridicându-se la peste 33 de milioane de euro fonduri europene.