[VIDEO-AUDIO] Antrenorul Bojan Butulija: sunt mulțumit de progresele făcute de echipă și mulțumesc publicului reșițean pentru susținere!

946

Antrenorul Bojan Butulija a adus un suflu nou echipei reșițene de Ligă Națională, CSM. Duminică, 3 noiembrie rosso-nerii au fost aproape de o victorie în 16-zecimile Cupei României cu Minaur Baia Mare, formație care se află pe locul III în Liga Zimbrilor.

A fost un meci disputat și echilibrat, oaspeții de la Baia Mare reușind să se impună, din nou, la Reșița. De această dată a fost doar un singur gol diferență, 27-26, la fel și la pauză 13-12, tot pentru băimăreni.

La final de partidă antrenorul reșițenilor, Bojan Butulija, s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale și de atmosfera creată de publicul reșițean:

Cele mai multe goluri pentru CSM Reșița le-a marcat în partida cu Minaur Baia Mare, Dușan Trifkovici, 9 la număr.

”A fost un meci greu”, a confirmat și Lucian Ignat, cel care a punctat de două ori pentru reșițeni:

”Și noi ne-am așteptat la o revenire a formației reșițene, după sosirea la Reșița a noului antrenor”, a spus Tudor Botea, jucătorul echipei Minaur Baia Mare:

Singura echipă din vestul țării calificată în faza superioară a Cupei României la handbal masculin este deținătoarea trofeului, SCM Politehnica Timișoara, care a dispus cu 32-23, în deplasare,  de Szejke Odorheiu Secuiesc.

sursa foto și video: Cristina Corocan