[FOTO] Soții Grecu și campionii gimnasticii juvenile, în vizită la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița

756

 Antrenorul emerit Dan Grecu, vicepreședintele Federației Române de Gimnastică, a răspuns invitaţiei conducerii Universității „Eftimie Murgu” din Reşiţa de a vizita universitatea reşiţeană împreună cu antrenorul Adrian Meleancă, coordonatorul Centrului Naţional Olimpic de Pregătire a Juniorilor Reşiţa (gimnastică artistică masculină), şi cu lotul naţional de juniori de gimnastică artistică masculină. Din delegație a făcut parte și Elena Grecu, coregrafa la Lotul Olimpic de Gimnastică.

 Cu această ocazie, rectorul Andrade-Ionuţ Bichescu a înmânat diplome de excelenţă antrenorilor, pentru implicarea în descoperirea de noi talente și transformarea lor în campioni de valoare internațională; sportivilor, pentru rezultatele înregistrate, devotamentul și pasiunea avute în practicarea şi promovarea gimnasticii la nivel național și internațional.

O diplomă specială i-a fost acordată antrenorului emerit Dan Grecu, în semn de înaltă prețuire pentru contribuția adusă la dezvoltarea gimnasticii, pentru rezultatele deosebite ale sportivilor antrenați, precum și pentru promovarea sportului la nivel național și internațional.

Cu acest prilej conducerea Universității reșițene le-a urat mult succes tuturor participanţilor la Campionatul Naţional de Gimnastică Artistică al Juniorilor, ce urmează să se desfăşoare la Sala Polivalentă Reşiţa, vineri, 1 noiembrie și sâmbătă, 2 noiembrie.  

sursa foto: Universitatea Eftimie Murgu Reșița