[VIDEO-AUDIO] Povestea merge mai departe: Marian Drăgulescu și fiul său scriu istorie pentru Școala Gimnazială nr. 6 Reșița!

4416

La Reșița se vor afla la acest final de săptămână cei mai buni gimnaști juniori ai României, care vor concura la Campionatul Național Individual și pe Aparate al Juniorilor.

În sala polivalentă din municipiul de pe Bârzava se va afla și marele campion la gimnastică Marian Drăgulescu, unde îl va susține pe fiul său,Richard, care se pregătește la Reșița.

Joi, 31 octombrie multiplul campion s-a aflat la Școala Gimnazială nr. 6 din Reșița, acolo unde învață copiii săi: Beatrice și Richard.

Cu melancolie s-a reîntors la Reșița:

Alături de marele campion s-au aflat astăzi fosta sa soție, Larisa, și cei doi copii: Beatrice și Richard, fericiți și mândri.

Richard Drăgulescu, destul de emoționat, abia așteaptă să fie încurajat din tribună pe tatăl său:

Bucuros că Școala gimnazială ”Mihai Peia” nr.6 din Reșița a putut găzdui un astfel de eveniment a fost și directorul insituției de învățământ, prof. Cristian Bercsenyi:

Din partea Inspectoratului Școlar Caraș-Severin au luat parte la această întâlnire Marius Cornici, inspectorul școlar general și Ion Moatăr, inspectorul pe probleme de sport. Acesta din urmă a vorbit despre importanța unei astfel de vizită în Reșița:

Elevii au avut ocazia să dialogheze cu Marian Drăgulescu, au urmărit un filmuleț cu evoluțiile sale de excepție, iar evenimentul s-a încheiat cu o sesiune prelungită de autografe și fotografii.

Toți cei prezenți i-au făcut urări gimnastului nostru de renume, anticipate, oferindu-i și un tort cu ocazia zilei sale de naștere, zi pe care o va sărbători în luna decembrie.

Cei care doresc să-l întâlnească pe Marian Drăgulescu o pot face în polivalenta reșițeană, acolo unde vineri, 1 și sâmbătă,2 noiembrie  au loc întrecerile Campionatul Național de gimanstică, rezervat juniorilor.

Competiția este organizată de Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Primăria Reșița, Consiliul Județean Caraș-Severin, Clubul Sportiv Școlar Reșița și Clublul Sportiv Municipal Reșița.

Programul este următorul:

– joi, 31 octombrie acomodarea concurenților  cu aparatele și sala

-vineri, 1 noiembrie, de la 10-19, concursul la individual compus

-sambătă, 2 noiembrie, de la 10-13, finalele pe aparate.   

Intrarea la eveniment este liberă!