Sanitas Caransebeş a câştigat în primă instanţă, contravaloarea voucherelor de vacanţă pentru 2018!

Organizaţia Sanitas din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţa Caransebeş a câştigat în primă instanţă, pentru cei 300 de membri de sindicat contravaloarea voucherelor de vacanţă pentru anul 2018.

Vă reamintim că anul trecut angajaţii nu au intrat în posesia acestor tichete din cauza datoriilor pe care le are spitalulul. Dacă istoria se repetă şi în acest an, Sanitas va deschide un nou proceş, susţine preşedintele Sanitas Caransebeş, Andrei Seracin.

“S-a încheiat în primă instanţă procesul pentru voucherele de vacanţă pe anul trecut. În primă instanţă am câştigat, acum urmează să se facă apel şi vom vedea ce va decide instanţa superioară. Am discutat cu avocatul se pare că avem şanse destul de mari, în ţară s-a mai câştigat şi pentru Caransebeş chiar era o nedreptate, vorbim de drepturile noastre, la noi volumul de muncă este foarte mare şi nu e normal ca oamenii să fie dezavantajaţi. Am înţeles situaţia că sunt arierate dar trebuie să ne respecte şi nouă drepturile. Aşteptăm şi tichetele din acest an, dacă nu le primim până la finalul lunii decembrie, procedăm la fel, în instanţă”, a precizat preşedintele Sanitas Caransebeş, Andrei Seracin.

Şi noul manager al Spitalului din Caransebeş, Adrian Cican caută soluţii ca până în decembrie angajaţii unităţii medicale să primească voucherele de vacanţă pe 2019 pentru ca toată lumea să fie mulţumită.

Cele mai citite

Related Articles