[FOTO-AUDIO] Miliardarii din Timiș au fost aplaudați la scenă deschisă

Centrul Regional de Afaceri din Timișoara a găzduit, aseară, cea de-a 26-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș.

Anul acesta, 1.814 firme au reușit să se claseze pe locurile I, II și III într-unul dintre cele 7 domenii de activitate premiate: Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism.

Gala excelenței în afaceri, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș,  a reunit aproape o mie de persoane.  

Mare parte din premii au fost decernate de președintele Consiliului Județean, Călin Dobra.

Acest eveniment stă, anul acesta, sub semnul internaționalizării, care a devenit prioritate strategică pentru Camera de Comerț. La această ediție s-au alăturat laureaților și delegațiile care au participat la Forumul Internațional. Sunt alături de noi delegația Republicii Cehia, cea rusă, Grecia, Serbia”, a spus presedintele executiv al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță.

La ceremonia de premiere a celor mai performante firme din judeţul Timiş au asistat peste 900 de persoane. Programul a cuprins și momente artistice de excepție cu trupele Brio Sonores şi The Different Class, precum şi reprezentaţii de dans sportiv.

Cele mai citite

Related Articles