Bolnavii de cancer au condiții mai bune de tratament la Spitalul OncoHelp Timişoara!

Centrul de Oncologie OncoHelp a demarat înlocuirea mobilierului de spital existent cu o nouă garnitură de paturi electrice – cu 2 și 3 funcțiuni, saltele impermeabile și noptiere, asigurând astfel condiții de internare moderne, confortabile și ergonomice pacienților bolnavi de cancer – internați în regim de spitalizare continuă.

Astfel, la începutul acestei săptămâni au fost date în folosință cele 18 seturi de mobilier achiziționate cu fondurile strânse prin participarea Asociației OncoHelp la Cursa Timotion 2019 – cu proiectul intitulat „Oferim confort pacienților bolnavi de cancer!”. Valoarea celor 18 seturi de mobilier a fost acoperită din suma totală adunată în cadrul cursei Timotion 2019.

Pe lângă aceasta, pentru a continua înlocuirea mobilierului existent, cu această ocazie Asociația OncoHelp a achiziționat – din fonduri proprii încă 35 de paturi electrice, 35 de saltele impermeabile, 117 noptiere, 1 scaun pentru recoltări și 25 de stative de perfuzii. Astfel, se reușește înlocuirea treptată a echipamentelor și a mobilierului de spital, care sunt deja uzate, și nu mai pot face față necesităților pacienților. Noua garnitură de mobilier este de nouă generație, superioară calitativ, modernă, ergonomică, și cu caracteristici de reglare și mobilitate.

Profund impresionați de răspunsul comunității la apelul lansat de adunare a fondurilor pentru creșterea confortului pacienților bolnavi de cancer internați în regim de spitalizare continuă în cadrul Centrul de Oncologie Oncohelp, reprezentanții Asociației OncoHelp doresc să le mulțumească tuturor celor care au contribuit la succesul acestui proiect. De asemenea, doresc să asigure întreaga comunitate că vor continua să caute noi oportunități și noi proiecte de dezvoltare în beneficiul pacienților care li se adresează.

De același autor

Related Articles