Consiliului Judeţean al Elevilor Caraş-Severin caută candidaţi pentru funcţiile vacante din biroul evecutiv.

„Sunt vacante 3 funcţii de vicepreședinți în biroul executiv și directori ai departamentelor de PR și comunicare, Avocatul elevului, învățământ gimnazial și teoretic, cultură, educație și programe școlare„, ne-a transmis preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Caraş-Severin, George Marin.

Dosarele se trimit în format electronic la adresa de email cjecaras@gmail.com pana la data de 30 octombrie 2019 ora 23:59.

Dosarele de candidatură trebuie să cuprindă:
1. Formular de candidatură împreună cu acordul parental în cazul în care candidatul este minor și declarația de neapartenență politică ( documente regăsite pe site-ul web al structurii în Monitorul Oficial https://cjecaras.weebly.com );
2. Curriculum Vitae;
3. Strategie de dezvoltare și plan de acțiune în mandat.

Alagerile vor avea loc în Adunarea Generală convocată în data de 31.10.2019, la Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin începând cu ora 14:30. Tot aici, candidații trebuie să-și prezinte dosarul de candidatură în format fizic și să susțină un discurs în plenul Adunării Generale.

Totodată, se caută în regim de voluntariat un fotograf, un videograf, un grafician, un web developer şi un redactor în biroul de presă al Consiliului Judeţean al Eelevilor Caraş-Severin.

Pentru mai multe detalii, puteţi consulta pagina de facebook a Consiliului Judeţean al Elevilor Caraş-Severin.