Spitalul Municipal din Caransebeş va avea cea mai performantă staţie de producere a oxigenului medical din sud-vestul ţării! Această investiţie va duce la reducerea cheltuielilor pentru spital. Cum? Ne explică noul manager Adrian Cican.

„Este inacceptabil ca Spitalul Municipal să transporte oxigenul medical cu camionul…Nu se poate aşa ceva! Vorbim de costuri de aproximativ 23 de mii de lei pe lună. Şi prima măsură, exact cum am făcut şi la Spitalul din Orşova, am contactat o firmă germană cu reprezentanţă în România, care ne-a finanţat şi la Orşova şi funcţionează. Este vorba despre o staţie de producere a oxigenului medical digitalizată, care şi finaţează acest lucru, adică vine cu sursa de bani, îţi propune, după care faci un contract de închiriere, plăteşti o anumită sumă de bani care înseamnă reducerea costurilor de sub jumătate şi este şi proprietatea ta, dar nu numai că este proprietatea ta, că poate asta nu te încântă foarte mult, dar calitatea oxigenului va fi mult mai mare şi în plus va fi cea mai performantă din sud-vestul ţării. Echipa a venit deja, s-a făcut evaluarea, s-a găsit şi soluţia pentru trasee pentru că şi acestea toate trebuie schimbate. Bun, producem oxigenul dar dacă, acel oxigen intră pe aceste ţevi vechi, pentru că nu pot să vă explic cum arată, nu ai făcut nimic pentru că pierderile vor fi mari şi la fel şi costurile. E un proiect important care va avea finalitate”, ne-a declarat în exclusivitate, Adrian Cican.

Pentru realizarea acestei investiţii, managerul Spitalului din Caransebeş, Adrian Cican, va avea şi sprijinul primăriei.

1 COMENTARIU

Comments are closed.