Handbaliștii de la CSM Reșița, în fața unui alt examen important. Mihai Rohozneanu: îmi e greu să fiu antrenor, eu le sunt coleg

Handbaliștii de la CSM Reșița traversează o perioadă mai puțin fastă. Rămași fără antrenor principal, reșițenii fac cu greu față meciurilor din campionat. Atmosfera de incertitudine își pune amprenta pe evoluția acestora, rosso-nerii nereușind să obțină vreo victorie în această ediție de campionat.

După înfrângerea de la CSM Făgăraș, CSM Reșița a coborât pe ultimul loc în clasament. Acum se pregătește pentru un nou joc fără tehnician principal pe bancă. Deocamdată de pregătirea echipei se ocupă coordonatorul de joc Mihai Rohozneanu, pentru care această misiune este greu de îndeplinit, el fiind jucător are o altă relație cu colegii săi:

”E un meci dificil pentru noi, dar vom încerca să practicăm un handbal bun, pentru a avea șansa să obținem prima victorie. Nu suntem în cel mai bun moment al nostru. Ne așteptam să fie greu, dar ne doream ca rezultatele să fie mai bune. Cu siguranță este nevoie să vină cât mai repede un antrenor pentru a face o analiză obiectivă. Recunosc că mie îmi este foarte greu să fac asta, ei sunt colegii mei și eu sunt jucător ca și ei. Sunt antrenor interimar ales chiar de ei. Colegul meu Ilie Vaidasigan mă ajută în continuare, deoarece a rămas lângă noi în calitate de secund. Face tot ce poate să ne ajute, dar noi nu reușim să ”spargem gheața” . Sperăm ca mâine(joi, 17 octombrie) să fie ziua în care să câștigăm. Așteptăm reșițenii să fie alături de noi, avem nevoie de suportul lor. Le mulțumim pentru susținere, a concluzionat Mihai Rohozneanu.

Joi,17 octombrie handbaliștii de la CSM Reșița, revin în fața propriilor suporteri cu jocul împotriva echipei CSM Focșani.

Partida va avea loc în sala polivalentă din municipiu, de la ora 18.00.

De același autor

Related Articles