Circulaţia rutieră va fi închisă timp de o lună, pe strada Petru Maior din Reşiţa

Circulaţia rutieră va fi închisă pe strada Petru Maior din Reşiţa, de la Fluturelu şi până la Blocul 800. Restricţia intră în vigoare mâine şi este valabilă până în 15 noiembrie.

Autoturismele vor fi deviate pe B-dul A. I. Cuza, inclusiv autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Restricţia este necesară pentru efectuarea unor lucrări la reţelele de apă şi canal.

Având în vedere lucrările la rețelele de apă și canal de pe strada Petru Maior, în perioada 16.10.2019 – 15.11.2019 va fi închisă circulația pe tronsonul de drum situat de la intersecția străzii Petru Maior cu B-dul A. I. Cuza până la intersecția străzii Petru Maior cu str. Gheorghe Șincai (zona „Fluturelu”). Circulația va fi deviată pe B-dul A. I. Cuza, inclusiv circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 t.

Excepție de la restricțiile impuse în această zonă o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulaţie prioritară când se deplasează în acţiuni de intervenţii sau în misiuni care au caracter de urgenţă.

Toți participanții la trafic sunt rugaţi să sporească atenția, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.

1 COMENTARIU

  1. Sper ca asfaltul care va fi turnat va fi de o calitate mai buna decat cel de pe A.I.Cuza,cine a semnat receptia a fost orb sau…

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles