[VIDEO-AUDIO] Pasionații de Trial Bike, sărituri cu bicicleta pe diferite obiecte, au revenit la Reșița să-și dispute titlul național

203

Cei mai buni practicanți de Trial Bike din România și-au disputat medaliile la Reșița

La finalul acestei săptămâni la Reșița a avut loc ultima etapă a Cupei Naţionale de Enduro Mountain Bike. Cu acest prilej s-a desfășurat și o nouă etapă din Campionatul Național de Trial Bike, sărituri cu bicicleta peste diferite obstacole.

”Ne-am simțit grozav la Reșița”, au spus câștigătorii:

Iulian Zaharia, Rădăuți:

Mă simt grozav că am reușit să-mi mențin titlul de campion național. Anul acesta nu m-a învins nimeni. Este prima dată când vin aici la Reșița, traseele au fost în regulă cu un nivel destul de mare de dificultate. ”

Gabriel Orban, Sfântu Gheorghe:

”Practic acest sport cam de 15 ani și nu sunt prea mulțumit cu locul III, se putea și mai bine. Din păcate anul acesta nu am avut cum să mă pregătesc. Traseele puteau să fie și mai lungi și mai stabile, dar e destul de în regulă și că am avut un concurs de acest fel. La anul vreau să revin și să fiu învingător.”

Medalia de aur în  Campionatul Național de Trial Bike a fost obținută de Iulian Zaharia din Rădăuți. Acesta a fost urmat în clasament de Roland Kiss și de Gabriel Orban.

Sursa foto: Cristina Corocan/Georgian Popovici