Pumptrack, în premieră la Reșița. Tot în această săptămână revin în Banatul Montan pasionații de Trial Bike

729

La finalul aceste săptămâni la Reșița se va desfășura ultima etapă a Cupei Naţionale de Enduro Mountain Bike. Organizatorii, cei de la Bike Attack Reşiţa, vin cu noutăţi în acest an. Pentru prima dată la Reșița este instalat un circuit de Pumptrack.  Este vorba de un traseu realizat în valuri pe care te poți deplasa pe bicicletă, trotinetă sau skateboard.

Ne-a oferit detalii președintele Asociației Bike Attack Reșița, Cătălin Gavrilă:

Pumptrack modular model “World Cup” este de 65 de metri lungime.

Program de funcționare:
Vineri 11 octombrie 10:00 – 19:00.
Sâmbătă 12 octombrie 09:00 – 19:00.

De asemenea, sâmbătă 12 octombrie de la ora 16.00 va avea loc o nouă etapă din Campionatul Național de Trial Bike, sărituri cu bicicleta peste diferite obstacole, o disciplină a ciclismului atractivă și pe care nu o pot aborda foarte mulți.

În centrul civic va avea loc și Banat Brunch, un eveniment care încheie primul sezon al brunch-urilor din Banat. Și de această dată vor fi în prim plan micii producători din apropierea Reșiței, care se vor prezenta cu bucate alese specifice zonei, precum: brânzeturi, șonc și alte afumături, fasole bătută, salată de vinete, pâine de casă coaptă în Munții Semenic.

Banat Brunch va întregi atmosfera de la cea mai faină competiție de ciclism montan din vestul țării Metal Enduro, ediția a 7-a, ultima etapă din Cupa Națională de Enduro Mountainbike.

La această ultimă etapă vor participa 150 de participanţi din România, dar şi din alte ţări precum: Letonia, SUA, Franţa, Republica Moldova, Italia.  

sursa foto: Bike Attack Resita, Radio Reșița