Adrian Cican este noul manager al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș

3202

Povestea unității medicale din Caransebeș merge mai departe, de astăzi sub conducerea lui Adrian Cican, fost manager al Spitalului Municipal Orșova.

Noua conducere a fost prezentată în cadrul unei conferințe de presă organizată de primarul municipiului Felix Borcean.

Adrian Cican a declarat ca are un singur scop, ca spitalul din Caransebeș să înceapă o reconstrucție.

Este foarte greu să convingi medicii ca de mâine să facă altceva decât trebuie să facă, dar nimeni nu este de neînlocuit, nimeni nu are scaunul legat de persoana lui. La spitalul din Caransebeș trebuie să faci un act de chirurgie precisă și rapidă. Aici nu există varianta peste două luni, ci acum. Ambulatoriul și partea de laborator trebuie aduse foarte repede pentru că sunt producătoare de bani pentru spital. Trebuie să degrevăm comunitatea locală din bugetul local. Aceste lucruri le-am făcut foarte bine la Spitalul Municipal din Orșova, unde am reușit ca manager, în decurs de 14 luni să aduc patru proiecte europene, nu doar să le implementez ci și aprobate și semnate contractele de finanțare. Eu sunt genul de om care duc până la capăt un anumit proiect, indiferent care este acela. Primul lucru care se va întâmpla la Caransebeș, va fi reducerea pierderilor care sunt mari.

În ce privește reticența medicilor, se va rezolva. Îl cunosc foarte bine pe doctorul Borcean. Soția mea este din Caransebeș, copilul meu este născut în Caransebeș, deci îl cunosc foarte bine. Legat de realizarea ambulatoriului, eu sunt de parere că trebuie să te înțelegi bine cu toată lumea. Îl voi aduce la masă pe domnul Borcean și va vedea lucrurile demonstrate. O să-i demonstrez domnului primar că n-a avut degeaba încredere.

Adrian Cican

La rândul lui, primarul Felix Borcean a declarat că el crede că Adrian Cican este omul potrivit în acest moment pentru spitalul din Caransebeș.

Deși îl cunosc foarte puțin, dar citind câteva articole mi-am dat că este un luptător, este exact profilul pe care mi-l doresc pentru funcția de manager al Spitalului din Caransebeș, aflat la răscruce de vânturi în momentul acesta. Adrian Cican este cel de-al cincilea manager al spitalului în mandatul meu și sper că este și ultimul.

Adrian Cican are 52 de ani și a fost manager al Spitalului Municipal Orșova din luna aprilie 2017 până în prezent.

1 COMENTARIU

  1. Cican nu mai este manager la vreun spital de 1 an de zile. Si se ca consiliul de administratie al spitalului din Caransebes refuza numirea in functie a dlui Cican datorita faptului ca nu are studiile necesare pentru acest post .

Comentariile sunt închise.