[VIDEO-AUDIO] Competiția internațională ”Cupa Banatului Reșița 2019” a reunit în Banatul Montan sute de sportivi

502

Reșița a găzduit întrecerile unei noi ediții a Cupei Banatului la înot, la care au luat parte în jur 300 de participanți din România, orașe precum: Arad, Timișoara, Hunedoara, Bacău, Alba-Iulia, Reșița, cât și din Ungaria, Serbia și Bosnia și Herțegovina.

S-a desfășurat pe diferite categorii de vârstă, de la cei mai mici de 6 ani până la juniori mari.

Atmosfera de concurs din ”Complexul Municipal de Sport și Sănătate Ioan Șuster” a fost una animată, participanții fiind încurajați din tribună de părinți, bunici, frați și surori, unii dintre ei fiind la prima lor competiție:

”Ne bucurăm că putem organiza un astfel de concurs la Reșița și în acest an”, a afirmat directorul CSS Reșița, prof. Marius Crețeanu:

Pe locul I în clasamentul pe medalii s-au aflat înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba-Iulia, urmati de cei de la CSS Reşiţa si cei de la CS Delfin Timişoara.

Cupa Banatului” a fost un test util de verificare înainte de Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori în bazin scurt, ce vor avea loc luna viitoare.

———————————————————————————

———————————————————————————

Reșița va găzdui la finalul acestei saptămâni ”Cupa Banatului” la înot, la care vor lua parte în jur 300 de participanți.

80 de sportivi sunt din străinătate la acest tradițional concurs, a apreciat directorul Clubului Sportiv Școlar Reșița, prof. Marius Crețeanu:

”Sunt în total aproximativ 300 de concurenți, dintre care 80 din străinătate, de la Zrenjanin, Kikinda, Harkany, Ada, Pancevo. De asemenea vor fi sportivi de la Arad, Timișoara, Alba Iulia, Hunedoara și Reșița. Sperăm să fie o competiție de un înalt nivel, așa cum a fost și la edițiile precedente. Mulțumim Consiliului Județean Caraș-Severin, alături de care am realizat acest proiect pentru desfășurarea competiției. Ne-a asigurat sumele necesare pentru plata cazării și mâncării delegațiilor străine. Nu există limită de vârstă la această competiție”, a afirmat prof. Marius Crețeanu.

Competiția va avea loc sâmbătă,12 octombrie, pe două reuniuni, de la orele 10.30 și 16.00, la Complexul Municipal de Sport și Sănătate ”Ioan Șuster” din Reșița.