[FOTO-AUDIO] Medalii multiple cucerite de luptătorii reșițeni la Campionatul Balcanic și la Campionatul Național Under 23

342

Reșițenii Sabin Stegaru şi Radu Gabriel s-au numărat printre medaliații ediției din acest an a Campionatului Balcanic, desfășurat în Bulgaria.

Sabin Stegaru de la CSM Reşiţa a reuşit să ocupe locul III la categoria 92 de kg, în întrecerea cadeților. Radu Gabriel, tot de la CSM Reşiţa, a obţinut şi el medalia de bronz la categoria Under 15.

Despre cum a fost la această competiție balcanică am aflat detalii de la medaliați:

Sabin Stegaru:

Radu Gabriel:

”A fost o competiţie puternică, la care au participat luptători din zece ţări. Suntem foarte mulţumiţi de rezultate obţinute şi aş dori să mulţumesc Consiliului Judeţean Caraş-Severin pentru susţinerea financiară la această competiţie din Bulgaria, a concluzionat Florin Dinţă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Caraş-Severin.

——

Luptătorii reșițeni au fost medaliați la Campionatul Național individual de lupte, sportivi cu vârsta sub 23 de ani,întreceri ce s-au desfășurat la Covasna.

Erich Loidl de la CSȘ Reșița a devenit campion național la categoria 86 de kg, Andrei Tot de la CSȘ Reșița s-a clasat pe locul III la categoria 125 de kg, Gabriel Gălușcă de la CSM Reșița a ocupat locul 4 la 86 de kg. Și Alexandru Șimon de la CSM Reșița a obținut tot un loc 4 la categoria 125 de kg.

Erich Liodl este mulțumit de rezultatele sale și își dorește să mai obțină și alte medalii în acest an:

Andrei Tot a avut și el o comportare bună la aceste Campionate Naționale U 23 și a vorbit despre competiție:

Antrenorii sportivilor sunt: emerit Adrian Dacica și prof. Florin Dință.

sursa foto: Florin Dință