Cristi Pătru: purtăm discuții cu un antrenor din străinătate. Cine se ocupă de echipă între timp?

879

Ilie Vaidasigan nu mai este antrenorul echipei de handbal CSM Reşiţa din Liga Zimbrilor, după meciul din campionat cu Dinamo București.  Acesta va rămâne în organigrama clubului reșițean, după cum ne asigură Cristi Pătru, președintele secției de handbal a clubului din Valea Domanului. În prezent se au loc negocieri cu mai mulți antrenori, care să preia postul de tehnician principal.

”Ilie Vaidasigan a renunțat să antreneze ca și principal, dar colaborarea noastră rămâne deschisă. Am și avut o discuție, dorește să ne ajute în continuare, dar noi trebuie să găsim un antrenor principal. Antrenori români nu prea sunt liberi de contract și ne gândim ca variantă la un antrenor din străinătate. Am deschis negocierile cu patru antrenori, trei români și unul străin. Nu pot să vă dezvălui numele acestora. Cu doi dintre ei s-au terminat negocierile, dar continuăm cu cel din străinătate. Acesta ar dori să vină din decembrie, dar ar fi un pic prea târziu pentru noi, deoarece are contract în momentul de față. Ilie Vaidasigan are un post în organigrama CSM Reșița, dacă dorește să continue alături de noi. De pregătirea echipei se va ocupa Mihai Rohozneanu.”

Joi, 10 octombrie, în etapa a 7-a, CSM Reșița va juca la CSM Făgăraș, formația clasată pe ultimul loc în Liga Zimbrilor.