[FOTO-AUDIO] ”Ora CSM Reșița” s-a derulat la Colegiul Național Traian Lalescu Reșița, cu mesajul : Copii vă așteptăm la fotbal!

903

Echipa de fotbal din Liga a II-a CSM Reșița a început din această săptămână un proiect inedit pentru Banatul Montan. Rosso-nerii urmează exemplul unor formații cu tradiție în fotbalul românesc și derulează o campanie de promovare a clubului în școli și licee.

În prima lor vizită, rosso-nerii, s-au aflat în mijlocul  elevilor de la Colegiul Național Traian Lalescu, cei care urmează cursurile în incinta Universității Eftimie Murgu din Reșița.

Alături de tinerii fani ai echipei din Valea Domanului, le-a transmis un bun venit fotbaliștilor reșițeni, directorul Colegiului, prof. Luminița Broască :

În fruntea lotului s-a aflat chiar președintele Clubului din Valea Domanului, Cristi Bobar:

Cei mici au avut ocazia să-și întâlnească idolii, au  primit autografe, au făcut poze. Unul dintre ei este Darius Șandru:

Chiar favoritul lui Darius, Daniel Vădrariu a vorbit despre această inițiativă, ”Ora CSM Reșița” în școli. De asemenea, fotbalistul Cristian Danci, a subliniat  importanța desfășurării acestui gen de activități:

La acțiune au luat parte și membri galeriei rosso-nere, care au făcut o repetiție cu micii microbiști:

Sâmbătă, 5 octombrie CSM Reșița dispută un nou joc în campionat. În Valea Domanului vine ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Partida începe la ora 11 și va fi transmisă pe frecvențele Radio Reșița!