[FOTO-AUDIO] Micuțele handbaliste din Bocșa au câștigat ”CUPA ION LEPŞI”, organizată în memoria regretatului profesor de sport

Ediţia a II-a a competiţiei de handbal pentru fete de gimnaziu „CUPA prof. ION LEPŞI” a avut loc duminică, la Bocșa. A fost o competiție, care a crescut în valoare, față de ediția precedentă. Trofeul a fost cucerit de echipa A.C.S. GOLDEN KIDS BOCȘA, urmată în clasament de Școala gimnazială ”Sfânta Maria” numărul 7 din Timișoara, iar pe poziția a III-a, echipa LPS Cetate Deva. Pe locul 4 a fost formația ACS Băile Herculane, urmată de echipa CS Leu Giarmata.

Detalii ne oferă chiar nepotul regretatului profesor Ion Lepși, Daniel Amariei, care a asistat la întreceri:

O competiție care este în creștere de valoare față de anul trecut. Am fost plăcut surprins de atmosfera creată la primele meciuri,familiile și-au încurajat echipele favorite. A reînviat handbalul feminin la Bocșa. Bunicul meu s-a ocupat de echipa de handbal din orașul Bocșa și și-a desfășurat întreaga activitate din cariera lui de profesor doar în orașul Bocșa. A fost o competiție foarte frumoasă, cu excepția comportamentului prof. antrenor de la echipa din Drobeta Turnu Severin, care, la o întrecere amicală și organizată în memoria unei persoane, și-a retras echipa din competiție. Nu a fost un exemplu bun din partea acestui domn profesor. Echipa din Bocșa a cucerit pe drept acest trofeu, a fost net superioară celorlalte formații. A câștigat toate meciurile la scor. Le felicit pe fete pentru asta”, a spus nepotul regretatului profesor, Daniel Amariei.

Competiția a fost organizată de Primăria oraşului Bocşa, Consiliul Local Bocşa, Casa Orăşenească de Cultură, A.C.S. Golden Kids Bocşa  şi membrii familiei Lepși, cu sprijinul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret a judeţului Caraş-Severin.

sursa foto: Daniel Amariei