Investiţiile continuă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, în beneficiul pacienţilor. De această dată secţia de anestezie şi terapie intensivă a primit ieri, 20 de monitoare vitale pentru a urmări starea de sănătate a cazurilor grave internate aici.

Monitoarele au ajuns ieri şi au fost deja montate la paturile pacienţilor ne-a declarat managerul unităţii medicale, Waldemar Murgu.

„Ieri, prin programe europene am adus 40 de monitoare, pentru secţia de ATI pentru secţia de oncologie şi pentru alte secţii. După cum puteţi observa eu ma ţin întotdeauna de promisiune doar că sunt lucruri pe care eu nu pot să le fac atunci, pe loc dar iată că ieri am dat 20 de monitoare la ATI, practic fiecare pat are un monitor, în plus o să mai primim alte 6 monitoare”, a precizat managerul Waldemar Murgu.

Din punct de vedere al clasificării medicale, ATI este clasificat la categoria a doua din cinci adică foarte bine. Oamenii trebuie să înţeleagă şi să meargă cu încredere către Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, a mai adăugat managerul Waldemar Murgu.