[AUDIO] Lectură, muzică, poezie şi teatru pentru copii în “Nocturna Bibliotecilor” la Reşiţa

211

[UPDATE]

Centrul de carte “Banatica” al Bibliotecii judeţene “Paul Iorgovici” din incinta Casei de cultură a sindicatelor din Reşiţa va găzdui vineri, 27 septembrie de la ora 17.00 “Nocturna Bibliotecilor”.

Lectură, muzică, poezie şi teatru pentru copii în “Nocturna Bibliotecilor” la Reşiţa. Preţ de câteva ore, Biblioteca judeţeană “Paul Iorgovici” Caraş-Severin va încerca să-şi surprindă vizitatorii cu oferte inedite, de la proiecţii de filme, recitaluri, ateliere de creaţie până la întâlniri cu cantautori şi poeţi, expoziţii şi prezentări de teatru.

Evenimentul se va consuma cu prilejul zilei mondiale a turismului, la Centrul de carte “Banatica” din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor cu un program inedit, a precizat pentru Radio Reşiţa directorul instituţiei de cultură, Clara Maria Constantin:

Clara Maria Constantin – directorul Bibliotecii judeţene “Paul Iorgovici” Caraş-Severin

Amintim că, “Nocturna Bibliotecilor” este un eveniment ce poartă marca Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, manifestare în circuitul căreia s-au înscris anul aceasta peste 60 de biblioteci şi librării din România şi care la Reşiţa se va consuma vineri, 27 septembrie între orele 17.00 şi 22.00.

***

Unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale îl are ca invitat pe cantautorul Cristian Buică alături de poeţii reşiţeni. De-a lungul întregii după-amiezi și până seara târziu, vor putea fi urmărite momente artistice, activități de divertisment, întâlniri cu artiști, expoziții de carte şi vizionări de filme, a transmis pentru Radio Reşiţa şeful de serviciu al bibliotecii, Erwin Josef Ţigla:

Erwin Josef Ţigla – şef serviciu Biblioteca Judeţeană “Paul Iorgovici” Caraş-Severin