Simona Halep, locul 6 în WTA. S-a anunţat ora întâlnirii cu Strycova

147

Simona Halep se menţine pe locul al şaselea în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, în timp ce jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu se află în continuare pe 5, scrie Agerpres.ro

Australian Ashleigh Barty este lider, urmată ca şi săptămâna trecută, de Karolina Pliskova (Cerhia) şi de ucraineanca Elina Svitolina, în timp ce japoneza Naomi Osaka se află pe patru.

România mai are doar o reprezentantă în top 100, pe Sorana Cîrstea, care a coborât o poziţie faţă de săptămâna trecută şi se află pe 96.

La dublu, există cinci românce în top 100, Raluca Olaru pe 38 (-2), Monica Niculescu pe 40 (-1), Irina Begu pe 61 (-1), Irina Bara pe 84 (+2), Mihaela Buzărnescu pe 98 (-3).

În ierarhia WTA Race la simplu, pentru Turneul Campioanelor, prima este Ashleigh Barty, urmată de Karolina Pliskova, Simona Halep şi Bianca Andreescu, la fel ca săptămâna trecută.


Simona Halep,va evolua, marți, 24 septembrie, de la ora 06:00, cu sportiva cehă Barbora Strycova, locul 34 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.
Întâlnirea este prima de pe arena centrală. Halep conduce cu scorul de 5-1 în întâlnirile directe cu Strycova. Românca a câştigat ultimele cinci partide, cea mai recentă fiind anul acesta, în turul al doilea al turneului de la Indian Wellş scor 6-2, 6-4.

sursa foto: Agerpres.ro