Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi în Caraş-Severin

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin organizează bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, în data de 18 octombrie. Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la locurile de muncă disponibile şi interacţiunea directă cu agenţii economici.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceştia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupaţiile cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. La acest eveniment pot participa şi celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.


Agenţii economici din judeţul Caraş-Severin care doresc să participe la această acţiune se pot adresa AJOFM Caraş-Severin la sediul acesteia din Reşiţa, str Traian Lalescu nr 17. tel 0255/212160 sau la sediile punctelor de lucru ale acesteia din judeţ, datele de contact ale acestora fiind disponibile pe pagina www.anofm.ro la secţiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin.
Participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi este gratuită, atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

De același autor

Related Articles