[VIDEO-AUDIO] CSM Reșița a întrerupt seria de șase victorii a liderului Ligii a II-a de fotbal, Turris-Oltul Turnu Măgurele

Liderul Ligii a II-a de fotbal, Turris-Oltul Turnu Măgurele, a remizat sâmbătă, în Valea Domanului, cu CSM Reşiţa. A fost la final,  1-1, în etapa a 7-a, acesta fiind primul meci fără victorie pentru nou-promovata antrenată de Erik Lincar.

Oaspeţii au condus după golul lui Cristian Ciobanu din minutul 29, iar Dragoş Săulescu a egalat în minutul 57.

Mă așteptam la un meci foarte greu”, a spus Leontin Doană, antrenorul rosso-nerilor:

Știam că ne așteaptă un meci greu, împotriva unei echipe care nu întâmplător este pe primul loc. Adversarii noștri au câștigat șase meciuri din șase și asta înseamnă că au o echipă bună și un lot echilibrat. În prima repriză am început foarte bine jocul, dar greșim la fazele fixe. Este al treilea meci în care luăm gol din fază fixă. Este păcat să primim goluri din faze fixe, în condițiile în care jucăm foarte bine în fiecare meci. Se vede lipsa celor doi fundași centrali care au jucat la începutul campionatului, dar sunt mulțumit de prestația celor care au intrat. Sunt mulțumit de jucătorii mei, de modul cum au jucat împotriva unei echipe foarte bune a campionatului. În repriza a doua am venit cu un plus, Dat din mijlocaș stânga l-am trecut în spatele lui Ene și ne-am creat mai multe ocazii. Am reușit să punem presiune pe adversar, am mai avut o ocazie pe final irosită de Velici. Una peste alta, sunt mulțumit și cred că am obținut un rezultat echitabil, a spus Leo Doană.

Nu pot să zic că sunt mulțumit de rezultat și obiectivul nostru nu este promovarea” , a afirmat Erik Lincar, antrenorul celor de la Turris-Oltul Turnu Măgurele:

Am jucat destul de deschis, ne-am dorit foarte mult că câștigăm și cred că ne-am creat multe situații de a marca. Din păcate, a lipsit ultima pasă în fața porții, poate și din cauza calității terenului. Știam că venim la Reșița, unde publicul este foarte aproape de jucătorii săi și cred că am controlat în unele momente jocul. În prima repriză nu cred că reșițenii și-a creat vreo ocazie, decât la acea fază din minutul 45, la lovitura liberă bătută periculos de Cristea. Știam că sunt redutabilii la jocul aerian și la fazele fixe și ne-am pregătit pentru acest lucru. În a doua repriză, jucătorii mei nu au tratat foarte bine jocul, mai ales la acea fază când Săulescu a reușit să aducă egalarea. După acel gol, Reșița s-a bazat mult pe mingi lungi, Daniel Ene fiind un jucător care chiar se potrivește pentru acest lucru și ne-a creat multe probleme. Până la urmă, nu sunt mulțumit de rezultat, dar oricine vine la Reșița obține puncte greu. U Cluj a pierdut, Rapid a câștigat cu noroc. Felicit echipa gazdă și eu îmi doresc pentru formația mea să menținem șirul rezultatelor pozitive și să practicăm în continuare un joc bun. Nu avem obiectiv promovarea, jucăm fără presiune, a concluzionat Erik Lincar.

Tot sâmbătă, Politehnica Timişoara a încheiat la egalitate acasă cu Farul Constanţa, scor 0-0. Bogdan Vasile, de la gazde, a fost eliminat în minutul 78. Farul este pe locul 11, cu 9 puncte, iar ACS ASU Politehnica Timişoara, cu 5 puncte, este pe poziţia a 16-a, prima retrogradabilă.

REZULTATE:

CSM Reşiţa – AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele 1-1

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CS Concordia Chiajna 0-0

SCM Gloria Buzău – ASC Daco-Getica Bucureşti 2-0

FC Metaloglobus Bucureşti – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu 0-1

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – AFC Ripensia Timişoara 2-2

AFC Dunărea Călăraşi – AS FC Universitatea Cluj 3-2

ACS ASU Politehnica Timişoara – FC Farul Constanţa 0-0

Duminică se joacă partidele AFC UTA Arad – CS Mioveni şi Fotbal Club Argeş – Fotbal Club Rapid, pentru ca etapa să se încheie luni cu întâlnirea FC Petrolul Ploieşti – CS Sportul Snagov.

Clasament Liga 2

1. Turris Oltul Turnu Măgurele   19

2. SCM Gloria Buzău   16

3. CS Mioveni   14

4. UTA Arad   12

5. Campionii FC Argeş   12

6. Viitorul Pandurii Târgu Jiu   11

7. Concordia Chiajna   11

8. Metaloglobus Bucureşti   10

9. FC Rapid   10

10. Petrolul Ploieşti   10

11. Farul Constanţa   9

12. CSM Reşiţa   8

13. Ripensia Timişoara   8

14. Dunărea Călăraşi   8

15. Daco-Getica Bucureşti   6

16. ASU Politehnica Timişoara   5

17. FK Csikszereda   5

18. Pandurii Târgu Jiu   5

19. Universitatea Cluj   3

20. Sportul Snagov   0

Următorul joc al celor de la CSM Reșița este programat sâmbătă, 21 septembrie, în deplasare, de la ora 11, cu ASU Politehnica Timișoara.