Campionatul Naţional de Gimnastică Artistică va avea loc în această săptămână. Gemenii Burtanete, care se pregătesc cu lotul național de juniori la Reșița sunt favoriți la medalii

193

Întrecerile Campionatului Național Individual Open și Campionatului Național al Reprezentativelor de Club la gimnastică vor avea loc în această săptămână. 60 de sportivi vor participa vineri, sâmbătă şi duminică la întrecerile naționale ce vor avea loc în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești.

Marian Drăgulescu, Andrei Muntean sau frații Gabriel și Robert Burtanete se numără printre cele mai importante prezențe în concursul masculin, în timp ce la feminin, Denisa Golgotă, Ioana Stănciulescu sau Silvia Sfiringu.

Am dialogat cu frații Burtanete: Gabriel și Robert, medaliați în competițiile internaționale din acest an și care se pregătesc la Reșița cu lotul național de juniori:

Este un ultim test înaintea Campionatelor Mondiale de gimnastică de la Stuttgart care vor reprezenta etapa finală de calificare pentru Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokio.

sursa foto: observatorulpress.ro