[VIDEO-AUDIO] Adrian Petrea s-a întors la Reșița cu o victorie. CSM Bacău într-o formă foarte bună

864

Handbaliștii de la CSM Reșița nu au reușit să învingă redutabila formație cu pretenții la Cupe Europene, CSM Bacău.

Experiența echipei din Moldova a făcut diferența, s-a impus la Reșița cu 37-30, după ce a condus tot meciul. La pauză conduceau tot băcăuanii cu 23-14.

Moldovenii îl au ca antrenor pe fostul jucător din perioada de glorie a Reșiței, Adrian Petrea, care a apreciat ”căldura” cu care este primit de fiecare dată la Reșița și ceea ce se încearcă să se facă la echipa din orașul de pe Bârzava:

Fostul jucător al Reșiței, Mihai Huta, care a crescut la echipa din municipiul de pe Bârzava a subliniat cât de activ este publicul de la Reșița și cât de bine s-au mobilizat el și colegii lui în acest meci:

De cealaltă parte, Ilie Vaidasigan, antrenorul de la CSM Reșița a apreciat că formația adversă a fost net superioară în acest joc:

Ne-a lovit realitatea în față, Liga Națională nu e Divizia A”, a concluzionat la întâlnirea de după meci, președintele secției de handbal a CSM Reșița, Cristi Pătru:

În etapa viitoare, duminică 15 septembrie, handbaliștii de la CSM Reșița vor juca în deplasare la CSA Steaua București.

Joi, 5 septembrie s-au mai înregistrat rezultatele :

HC BUZăU 2012 — CSM FOCȘANI 2007 23-28

DOBROGEA SUD – POTAISSA TURDA 27-32

SCM POLITEHNICA  TIMIȘOARA- MINAUR BAIA MARE 26-26

DUNăREA CĂLĂRAȘI- CSA STEAUA BUCUREȘTI 28-28

CSM VASLUI – CSM FĂGĂRAȘ 28-23.

Ultimul meci al rundei se va desfășura sâmbătă, 7 septembrie, derby bucureștean, între CSM și DINAMO.

sursa foto: Cristina Corocan

—————————–

Iubitorii handbalului sunt așteptați în polivalenta reșițeană pentru un alt joc important din campionat pentru CSM Reșița.  După o săptămână de la meciul spectaculos și egalul dramatic cu formația din Buzău, handbaliștii pregătiți de Ilie Vaidasigan vor evolua împotriva unul alt adversar redutabil, CSM Bacău.

CSM Reșița a mai jucat în această vară un amical cu formația din Bacău, în care moldovenii au invins la un singur gol, 23-22.

În campionat este o altă atmosferă,diferită de cea din jocurile amicale, dar întâlnirea cu formația din Bacău rămâne la fel de disputată, după cum afirmă doi dintre jucătorii Reșiței, Claudiu Dediu și Mihai Rohozneanu :

„Echipa Bacăului este o echipă foarte bună, s-a întărit mult în perioada de vară, şi cu siguranţă ne va aştepta un meci foarte greu. Ne pregătim intens şi ne dorim să fim victorioşi în acest meci. Dorim să mulţumim suporterilor şi, prin evoluția noastră, să-i facem să vină în număr cât mai mare la sală”, a afirmat Claudiu Dediu.

După cum am mai declaraţ e cea mai grea ediţie de campionat pentru noi, şi fiecare meci este greu, dar facem tot ce ne stă în putere pentru a acumula cât mai multe puncte. Din fericire, nu avem probleme de loţ se lucrează normal la antrenamente. Ne dorim să vină în continuare publicul la sală, ei sunt cei care ne dau imboldul de care avem nevoie la fiecare meci. Cu siguranţă va fi un meci diferit, pentru că va fi altă presiune, atât pentru noi cât şi pentru ei. Ei au presiunea rezultatului, deoarece au obiective mai măreţe, dacă pot să spun aşa, decât noi – în sensul că îşi doresc să se califice în cupele europene. Noi ne propunem evitarea retrogradării”, a declarat Mihai Rohozneanu.

Meciul dintre CSM Reşiţa – CSM Bacău va avea loc joi, 5 septembrie de la ora 17.00, în sala polivalentă din Reșița.  

Celelalte jocuri ale etapei a II-a sunt:

Joi, 5 septembrie:

18:00, CS HC BUZăU 2012 – CSM FOCȘANI 2007

18:00, AHC DOBROGEA SUD – AHC POTAISSA TURDA

18:00, SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA- MINAUR BAIA MARE

18:30, AHC DUNăREA CĂLĂRAȘI – CSA STEAUA BUCUREȘTI

19:00, CSM VASLUI – CSM FĂGĂRAȘ

Sâmbătă, 7 septembrie

12:30, CSM BUCUREȘTI – DINAMO BUCUREȘTI.

sursa foto: Cristina Corocan