[FOTO-AUDIO] Reșițenii au obținut rezultate foarte bune și la Campionatele Naţionale de lupte pe plajă

125

Luptătorii reşiţeni au participat zilele trecute la Campionatele Naţionale de lupte pe plajă, unde, ca şi în anii precedenți, au obţinut rezultate foarte bune. Erich Loidl este sportivul care a obținut medalia de aur la individual, iar echipa de juniori a Reșiței a fost prima în clasamentul pe asociații și cluburi.

Antrenorul lor, Florin Dinţă vorbește despre aceste performanțe:

„A fost un concurs foarte puternic, la care au luat parte mulți sportivi. Am reușit să obținem un rezultat foarte bun, ieșind campioni naționali de juniori pe asociații și cluburi. Clubul Sportiv Școlar Reșița și Asociația Județeană de Lupte Caraș-Severin și-au adjudecat titlul de campioană națională de juniori și aici remarc în primul rând echipa, care a adus puncte pentru acest titlu: Cristian Orbu, Florin Gafton, Tiberiu Lakatoș, Andrei Toth, Gabriel Gălușcă, Sabin Stegaru, și nu în ultimul rând, Erich Loidl, care a devenit campion național individual la lupte pe plajă, la categoria 80 de kg juniori. De asemenea, Adam Babaioana, sportiv legitimat la CSM Reșița, a cucerit bronzul seniorilor la categoria +90 de kg”, a afirmat Florin Dință, președintele Asociației Județene de Lupte.

Pentru luptătorii reşiţeni urmează o nouă competiţie internă importantă: finala campionatului pe echipe de juniori, care va avea loc la Tg. Mureş, în perioada 6-8 septembrie.

sursa foto: Florin Dință