Sorții au decis! Iată ce echipă vine în Valea Domanului, în turul IV al Cupei României

18 meciuri se vor disputa în turul patru al Cupei României la Fotbal, fază în care vor evolua 27 de câştigătoare din etapa precedentă, plus alte nouă echipe din actuala ediţie a competiţiei Liga a II-a. Partidele vor avea loc într-o singură manşă eliminatorie.

Sorții au decis ca formația CSM Reşiţa să joace cu ACS ASU Politehnica Timişoara. Partida se va desfășura în Valea Domanului. Despre viitorul adversar antrenorul reșițenilor, Leontin Doană a afirmat:

”Vom juca cu o echipă din Liga a II-a, o echipă bună, dar prin jocul nostru sperăm să aducem victoria și să ne calificăm în faza următoare a competiției. Deocamdată nu știm exact ziua în care se va desfășura meciul. meciurile sunt programate marți, 10 și miercuri, 11 septembrie. În campionat urmează un meci greu, o deplasare lungă la Concordia Chiajna, dar sperăm să venim cu puncte pentru că în ultimele două etape am prestat un joc bun, dar nu am obținut puncte, din păcate. Ne dorim să câștigăm, astfel încât în etapa viitoare a Cupei la Reșița să aducem o formație de Liga I.”

Antrenorul Leontin Doană se confruntă cu numeroase probleme de lot: Breșneni, Manea și Vasiu sunt accidentați, Ehmann este suspendat pentru cartonaș roșu primit,iar jucătorii Alin Babei și Andrei Rus și-au exprimat dorința de a pleca de la CSM Reșița.

Programul complet al partidelor din această fază a competiţiei este:

CSC Sânmartin – AS FC Universitatea Cluj

CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca – ACS Fotbal Comuna Recea

ACS Industria Galda – CSM Avântul Reghin

ACS Crişul Chişineu Criş – AFC UTA Arad

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – AFC Ripensia Timișoara

CSM Reșița – ACS ASU Politehnica Timișoara

ACS Vediţa Coloneşti M.S. – U Craiova 1948 SA

ACS Flacăra Horezu – ACS Campionii FC Argeș

CSM Flacăra Moreni – CS Mioveni

ACS Olimpic Cetate Râşnov – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

CS Sportul Snagov SA – FC Petrolul Ploiești

CS Tunari – SC FC Metaloglobus București

CSA Steaua Bucureşti – CS Concordia Chiajna

Fotbal Club Rapid – AFC Dunărea 2005 Călărași

SC Popeşti-Leordeni – AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele

CS Făurei – FC Farul Constanța 1920

AFC Metalul Buzău – CSM Focşani 2007 și

ACS Foresta Suceava – CS Aerostar Bacău.

Jocurile vor avea loc în zilele de 10 şi 11 septembrie, de la ora 16,30. În caz de egalitate la sfârşitul celor 90 de minute de joc, se vor  disputa prelungiri care, dacă vor continua, se vor executa lovituri de la 11 m pentru desemnarea câştigătoarei.