Prinşi de poliţişti după ce au sustras un moped şi au spart un magazin în Bocşa şi în Fizeş

Ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Bocșa au identificat 3 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, bănuiți de comiterea a două furturi de pe raza localităților Bocșa și Fizeș.

Astfel, la data de 19 august a.c., Postul de Poliție Berzovia a fost sesizat de către administratorul unei societăți comerciale de pe raza localității Fizeș, cu privire la faptul că în cursul nopții persoane necunoscute au pătruns în incinta societății pe care o administrează, de unde au sustras mai multe bunuri, cauzându-i un prejudiciu de 1.000 lei.

În urma cercetărilor, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Bocșa au identificat în cursul zilei de astăzi, doi tineri de 15 și 23 de ani, ambii din Tirolt, bănuiți că în noaptea de 18/19 august a.c. ar fi pătruns prin efracție în incinta societății comerciale, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice, tigări și cartele telefonice.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90% și restituit persoanei vătămate.

Tot în data de 19 august Poliția orașului Bocșa a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras un moped pe care l-a lăsat neasigurat și cu cheile în contact pe o stradă din oraș.

În cursul nopții, polițiștii au identificat un tânăr de 17 ani, din Bocșa, bănuit de comiterea faptei și au recuperat mopedul pe care l-au restituit persoanei vătămate.

În ambele cazuri, se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

Cele mai citite

Related Articles