[VIDEO-AUDIO] Fotbaliștii de la CSM Reșița fac față cu brio Ligii a II-a. Peste 2000 de suporteri au asistat la succesul în fața ”pandurilor” din Tg. Jiu

CSM Reșița își continuă parcusul pozitiv Liga a II-a de fotbal

Susținuți din tribune de peste 2000 de fani, elevii lui Leontin Doană au mai bifat un succes clar și își consolidează locul fruntaș din eșalonul secund. Au dispus de Pandurii Tg. Jiu cu 3-1.

Deși oaspeții au deschis scorul în minutul 4 prin Rașoveanu, rosso-nerii nu s-au descurajat și au asaltat poarta adversă, unde avea să marcheze la 7 minute diferență, Daniel Ene. Jocul bun al echipei din Valea Doamnului s-a concretizat pe tabela de marcaj cu alte goluri maracte în minutul 39 de Dragoș Săulescu și de același Daniel Ene, în partea secundă a meciului, în minutul 76. CSM Reșița a dominat jocul și a mai avut și alte situații clare de gol, dar rămase fără finalizare pe tabelă.

Leontin Doană, antrenorul de la CSM Reșița, consideră că rezultatele echipei sale sunt peste așteptări, cele 7 puncte obținute în primele trei etape fiind dovada clară a reușitelor rosso-nerilor:

Antrenorul celor de la Tg. Jiu, Adrian Bogoi a recunoscut valoarea net superioară a reșițenilor și a expus problemele cu care se confruntă echipa sa:

Rezultate:

Sâmbătă, 17 August
   CSM Reşiţa – Pandurii Târgu Jiu 3-1
   Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni 0-1
   SCM Gloria Buzău – Sportul Snagov 7-0
   Metaloglobus Bucureşti – Ripensia Timişoara 3-0
   UTA Arad – FK Csikszereda 3-0
   Campionii FC Argeş – Universitatea Cluj15:30
   ASU Politehnica Timişoara – Daco-Getica Bucureşti18:00
Duminică, 18 August
   Concordia Chiajna – Farul Constanţa13:00
   Dunărea Călăraşi – Petrolul Ploieşti15:30
Marţi, 20 August
   Turris Oltul Turnu Măgurele – Rapid18:45

Pe 24 august, rosso-nerii se deplasează la Daco-Getica București, după care urmează ,în data de 31 august, mult așteptata partidă cu FC Rapid, formație antrenată de Daniel Pancu.

Reamintim, pe frecvențele Radio România Reșița puteți asculta transmisiuni în direct de la meciurile de liga a II-a, în fiecare sâmbătă, între orele 11și 13, în emisiunea ”Arena Radio”.